14 nieuwe kavels, waarvan 3 direct aan het water

Op 12 oktober brengen we 14 nieuwe kavels in verkoop. Naast de diversiteit qua ligging, is er ook een gevarieerd aanbod in kavelgrootte. Er is al een kavel vanaf circa 660 m2 tot circa 1850 m2. 

Vijf kavels grenzend aan het buitengebied
Aan de rand van ’t Vaneker, ten noorden van Parkwonen, brengen we vijf zeer zonnige, ruime kavels in de verkoop. De kavels vanaf 664 tot 1.060 m2 kijken uit op het buitengebied en de weilanden en grenzen aan de natuurlijke houtwal met grote bomen, waardoor je droomhuis verscholen ligt achter de bosrand.

Zes kavels omringd door nieuw en bestaand groen
De zes kavels van 800 tot ruim 1.000 m2 liggen midden in ’t Vaneker en zijn omringd door wandel- en fietspaden, nieuw en bestaand groen en historische panden. Deze kavels liggen aan de kant van de bruisende binnenstad van Enschede. De plek waar vrij wonen midden in het Twentse landschap en op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

Drie kavels direct aan het water
Deze kaveluitgifte gaan er ook drie kavels in de verkoop op een unieke locatie: aan de vijver bij De Braakweg. Stel je eens voor: je droomhuis met een diepe, zonnige tuin die grenst aan het water, met een venster van bestaand groen als omlijsting van de prachtige vijver die zich steeds aanpast aan de seizoenen. De kavels variëren van ruim 1.500 tot 1.846 m2 en liggen verscholen achter een bomenrij, slechts onderbroken door je eigen oprit.

Alle specifieke informatie over de 14 nieuwe kavels, vind je hier.

12 oktober: start kavelverkoop
Op vrijdag 12 oktober start de verkoop. Vanaf dat moment kun je een optie nemen op jouw favoriete kavel. Dit gaat volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, dus wacht niet te lang met het maken van je keuze!

Dit is jouw plek
In ’t Vaneker vind je rust en natuur, maar ben je ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte om buiten te spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

Dsc 0042 2
Vaneker Long

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de kavels? Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle actualiteiten. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen, mail of bel dan met onze makelaars.