Verkoop nieuwe kavels en een historisch pand!

Eind mei brengen we 13 nieuwe kavels en een historisch pand in de verkoop. De grootte van de kavels varieert van circa 1.000 tot 2.500 m2. Het historische pand bevindt zich op een kavel van ruim 2.500 m2 en biedt de mogelijkheid tot splitsing in twee wooneenheden.

Zonnige, ruime kavels
De nieuwe kavels liggen aan de rand van ’t Vaneker, ten noorden van Parkwonen en zijn omringd door historische panden, bestaand groen en hebben vrij uitzicht op het buitengebied en de weilanden. 

Meer informatie over de nieuwe kavels, vind je  hier.

Historisch pand Z87
Z87 is in het voorjaar van 1941 in opdracht van de Luftwaffe gebouwd als technische werkplaats voor het rijdend materieel op de vliegbasis. Het gebouw is in landelijke stijl gebouwd, met daken voorzien van z.g. Wolfseinden (Sallandse stijl). Op de vernieuwde inrijdeuren na, is Z87 nog vrijwel geheel in oorspronkelijke staat. Het pand biedt de mogelijkheid tot splitsing in twee wooneenheden.

Meer informatie over het historische pand, vind je  hier.

Kavelinformatiemarkt 25 mei a.s.
Ben je geïnteresseerd in een van de nieuwe kavels of het historische pand? Kom dan naar de kavelinformatiemarkt op zaterdag 25 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur bij Theehuis Sprakel in ’t Bos in Enschede. 

Wordt dit jouw uitzicht?
Tijdens de kavelinformatiemarkt vertellen we je meer over oppervlaktes, prijzen en mogelijkheden. Met golfkarretjes rijden we je naar de nieuwe kavels en Z87, zodat je het uitzicht vanuit je droomhuis zelf kunt ervaren!

Meer informatie over de kavelinformatiemarkt, vind je  hier.

Start verkoop kavels
De verkoop van de nieuwe kavels start op woensdag 29 mei om 9.00 uur. Vanaf dat moment kun je een optie nemen op jouw favoriete kavel. Dit gaat volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, dus wacht niet te lang met het maken van je keuze.

Meer informatie over de verkoop, vind je hier.

Landhuis 2
Header Long

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de kavels? Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle actualiteiten. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen, mail of bel dan met onze makelaars.