29 mei: start verkoop kavels


Datum: woensdag 29 mei
Tijd: 9.00u
Locatie: Zuidkampweg 31, voormalig kantoor Bureau Kaveluitgifte ‘t Vaneker

Op woensdag 29 mei om 9.00 start de verkoop van de 13 nieuwe kavels, volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Dit betekent dat degene die als eerste in de ‘rij’ staat, zich als eerste in kan schrijven op de kavel naar keuze.

Uiteraard is het ook mogelijk om later op de dag zelf of daarna een optie te nemen op een kavel, mits de kavel op dat moment nog beschikbaar is.

Let op: op 29 mei vanaf 11.00u en daarna, vindt de inschrijving weer plaats op ons huidige kantoor aan Zuidkampweg 1. Hiervoor kun je het beste een afspraak maken, zodat we alle tijd hebben om je van alle informatie te voorzien. Je kunt contact met ons opnemen via 053 48 000 91 of precieswatjewilt@vaneker.nl.

De exacte kavelgrootte, ligging, prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe kavels, vind je na 25 mei in het kaveloverzicht.

Z87: verkoop bij inschrijving

Omdat het een dusdanig bijzonder pand op een speciale locatie betreft en om iedere belangstellende een gelijke kans te geven, is gekozen voor verkoop bij inschrijving.

Iedereen heeft tot uiterlijk donderdag 20 juni 2019, 12.00 uur de gelegenheid een bieding in te leveren bij Ten Hag Makelaarsgroep of Snelder Zijlstra Makelaars Enschede, waarbij het minimale inschrijfbedrag van Eschbeekweg 42 € 395.000,- k.k. is.

Meer informatie over de verkoopprocedure en het pandpaspoort, vind je hier.


Homepage Groen