Zaterdag 25 mei: kavelinformatiedag

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Theehuis Sprakel in ‘t Bos, Overmaatweg 45 in Enschede

Zaterdag 25 mei a.s. is de kavelinformatiemarkt voor deze nieuwe kavels en het historische pand in ’t Vaneker. Tijdens de kavelinformatiemarkt vertellen we je alles over de prijzen, oppervlaktes en uiteraard exacte locaties van de 13 nieuwe kavels en Z87. Je kunt daarna met het kavelpaspoort van jouw droomkavel onder de arm in een golfkarretje naar de kavels toe, zodat je het uitzicht vanuit je droomhuis zelf kunt ervaren! 

Wil je binnenkijken bij Z87? Ook hier kun je met een golfkarretje naartoe worden gebracht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De makelaars van Snelder Zijlstra Makelaars Enschede en Ten Hag Makelaarsgroep zijn in het pand aanwezig om al je vragen te beantwoorden

Voor het hele gezin
De koffie staat voor je klaar en je kunt gerust je kinderen meenemen! Er is limonade en een ballonclown die de kinderen vermaakt, terwijl jij je verdiept in jullie toekomstige kavel. Uiteraard mogen de kinderen ook mee op het golfkarretje om de kavel naar keuze met eigen ogen te zien.

Parkeren
Kom je met de fiets, dan kun je deze voor het Theehuis neerzetten. Als je met de auto komt, dan kun je deze parkeren op de parkeerplaats achter het Theehuis. De parkeerplaats is bereikbaar via de ingang van ’t Vaneker aan de De Braakweg.

29 mei: kavelverkoop
Tijdens de kavelinformatiemarkt ontvang je alle informatie over de nieuwe kavels en de procedure rondom de kavelinschrijving. De daadwerkelijke kavelverkoop start op woensdag 29 mei om 9.00u bij ons voormalige kantoor aan de Zuidkampweg 31 in Enschede. 

Het inschrijven op de kavel naar keuze, verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. 

Dsc 0433
Sprakel In T Bos Long